1 maand wereldwijdopgroeien

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik deze site ben gestart. En het heeft me nu al veel gebracht. Niet veel bezoekers, maar dat had ik ook niet verwacht.

Wat dan wel?

Zelfvertrouwen en veel nieuwe ideeën.


Zelfvertrouwen

Ik heb het gewoon gedaan. Ik riep al lang dat ik wilde schrijven. Het bleef alleen bij roepen. En nu heb ik het toch maar even gedaan. Alleen. Ik vond het heel eng om mijn berichten te delen met bekenden. Maar iets eng vinden is geen reden om het niet te doen. Uit de reacties over mijn schrijfstijl maak ik op dat er mensen zijn die het ook leuk vinden om te lezen. Zo niet, dan hoor ik het ook graag. Niet dat ik dan meteen ga stoppen met schrijven, maar ik zal de tips zeker meenemen. Het is voor mij één grote ontdekkingsreis.

Ideeën

Eén keer per week een blog posten was het idee. Helaas! Mislukt! Het is meerdere keren per week geworden. Niet alleen omdat ik veel inspiratie heb, maar ook omdat ik vind dat een site met maar vier berichten niet volledig is. Dat nodigt toch niet uit om te lezen? Daarom heb ik een deel van de ideeën maar gelijk geplaatst.

Site starten

Vooraf heb ik natuurlijk research gedaan. Overal stond dat een site starten helemaal niet moeilijk is en iedereen dit kan. Ik kan goed werken met de voor mij bekende programma’s, maar zodra er iets nieuws moet gebeuren roep ik altijd mijn man. Dat wilde ik nu dus niet. En het zou niet moeilijk zijn, ik ben toch niet anders dan ‘iedereen’. Het is gelukt hoor, en daar ben ik ook best trots op, maar ik vond het niet makkelijk. Vooral met het privacy beleid ben ik nog aan het stoeien.

Social Media

Inmiddels is er een Wereldwijd Opgroeien Instagram account en ook is Wereldwijd Opgroeien op Facebook te vinden. Instagram zit nog niet zo in mijn systeem. Daar ga ik vaker mee aan de slag.

Ik ben altijd meer van het schrijven geweest dan van de plaatjes en foto’s, maar soms zegt een foto meer dan woorden.

Toekomst voor Wereldwijd Opgroeien

Mijn wens is:

Een wekelijkse blog posten die door enthousiaste bezoekers wordt gelezen en die daadwerkelijk iets aan mijn verhalen hebben. Een lach op hun gezicht, een tip gebruiken voor het opvoeden van hun kinderen, motivatie om toch die lange reis te maken. En die wekelijkse blog schrijf ik dan vanuit diverse bestemmingen.

Ik wil graag het gesprek aan gaan met lezers. Bijvoorbeeld door het discussiëren over stellingen. Of het meedenken over een kindvriendelijke reisbestemming. Stuur je vraag maar via het contactformulier en ik zal er zeker op reageren.

Groetjes Sjoeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − veertien =

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies ". Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten